Architectenbureau CAMPENS

logo

Architectenbureau CAMPENS

logo

Architectenbureau CAMPENS

logo

Gebeten door ontwerpen of interesse in uitvoering en werfopvolging?
Contacteer ons dan zeker! Deel- of Voltijdse functie.

Wil je werken in een bureau met persoonlijke aanpak, waar collegialiteit en open communicatie top zijn, waar je jouw exclusiviteit en deze van elk project eruit wil halen, contacteer ons!

Architectenbureau CAMPENS is een kleinschalig bureau in Destelbergen waarbij geen enkel project voor ons hetzelfde is. We gaan voor uitdaging, duurzaamheid en hebben steeds een persoonlijke aanpak. We werken momenteel vnl. aan nieuwbouw woningen en villa’s, grote en kleine verbouwingen met o.a. houtbouw, renovaties van geklasseerde en historische panden, alsook kantoor en appartementen voor investeringen. Goede werfopvolging is voor ons minstens even belangrijk als een mooi ontwerp. We zijn communicatief, enthousiast en delen graag ervaringen met elkaar. We werken in een nieuwbouw kantoor omgeven door groen, het is een aangename werksfeer met een professionele aanpak! Wij zijn toekomstgericht en werken in Archicad (BIM); kennis hiervan is een meerwaarde maar zeker niet vereist. Leergierigheid wel.

We zoeken een gedreven (ir-) architect(e) met enige ervaring, iemand met enthousiasme, zin voor ondernemen en groei binnen je eigen interesse, met passie voor ontwerp en werfopvolging. Je beheert projecten van A tot Z maar steeds met perfecte begeleiding. Je krijgt de mogelijkheid om veel te ontwerpen en je eigen inbreng hierin te geven. Ook het uitvoeringsdossier en de werfopvolging behoort tot jouw taak. Je kan bij ons doorgroeien volgens je eigen competenties. Deel- of voltijdse functie.

Wij zoeken een (ir.) architect(e) met volgende kwaliteiten:
- zin voor initiatief en zelfstandig werken
- gedreven, enthousiast, leergierig
- harde werker, inzet en doorzettingsvermogen
- graag ontwerpen
- ervaring of zin in opvolging van projecten
- technisch inzicht en oog voor detail
- nauwkeurig
- communicatief vaardig naar aannemers en andere partijen toe
- je staat recht in je schoenen op een werf


Kennis Archicad is een meerwaarde maar niet vereist.
Ervaring is een pluspunt.
Talenkennis: Nederlands

Leuke en flexibele samenwerking gegarandeerd!
Indien alles vlot verloopt kijk ik uit naar een langdurig traject.

Barbara Campens
Architectenbureau CAMPENS bv

Architectenbureau
Architectenbureau
Architectenbureau